今次同左班舊同學去另外一間MAID CAFE,不過間CAFE面積唔大,幾難有位,所以我一早係一星期前己經BOOK左,否則好多時都爆。首先,講講食物,叫左個3樣小食,叫左碟吉列炸蠔($40),幾好食,近著其於果D都係一般小食,雞翼呀,薯餅等等,小食都至在開下胃姐,無所謂因為撞正間CAFE搞HALLOWEEN,我個FD叫左個間CAFE推介的牛魔王蛋包飯,不過都幾鹹。近著我就叫左個雞扒蛋包飯雞扒蛋包飯食落去同,雞扒都茶餐廳水準差唔多,蛋包飯都幾好食,裏面D飯有茄汁,少少酸,易開胃,都唔差ge。最後,個cheese cake真係唔錯ge,用朱古力畫圖案,我地5個人個個都唔同,都係有落心機,入口即溶。環境就真係一般啦,太細啦,5隻手指都數得哂D枱,我地坐個位都有D熱,同埋,繁忙時間真係唔好入廁所,個洗手盆真係多野多到.........至於服務呢,唔夠PRO,整體OK,都可以同女僕傾下計,女僕都好樂意,佢地一做完自己野都過返黎,都起碼仲在意你,所以我都俾多左貼士(可能其他客都係同FD吹水)暫時係呢方面,好過@kiba dream cafe女僕,@kiba d 女僕講完2句都同返自己同事同熟客傾計,

太鹹.....
近著我就叫左個雞扒蛋包飯

唔錯

(可能其他客都係同FD吹水
暫時係呢方面,好過@kiba dream cafe女僕,@kiba d 女僕講完2句都同返自己同事同熟客傾計,個老細都好似唔LIKEKEY咁,唔得。

價錢方面真係幾貴左D,一個人一個SET dinner坐得2個鐘,想坐耐D就要加多$38野飲,至可以俾你坐多2個鐘LO,不過合理,因為地方太細,一定流動性大,可接受。

終結,你想去CAFE食野,普通樓上CAFE D野食仲好過,但係你想食野又同女僕傾下計呢,都可以黎試下.....

2012-10-20
唔錯