貴了點..但也值.. arwupollyLevel 32014-09-282K 瀏覽 關注 想試MUJI CAFE好耐架喇..今日終於有機會....坐位都算多亦闊落....呢度係出COUNTER點完餐...再俾錢..自助形式的...我叫的SET有分三餸$88或四餸$98..抵食就真係稱唔上。佢冷盤同熱葷都算OK多....我叫四餸就會是兩個冷兩個熱...冷盤 - 和風雜菌汁厚燒玉子及薯仔沙律...熱葷 - 黑醋醬豚肉及酸甜醬炸雞....飯可選白飯或糙米...當然選後者...難得有健康飯食... 和風雜菌汁厚燒玉子,玉子很厚...雜菌好多....啖啖都食到雜菌....個味道剛剛好...唔太咸....餸飯一流... 薯仔沙律比我想像中好食好多...好FRESH既味道...因為佢入面加左(唔記得叫咩名)既蔬菜... 黑醋醬豚肉 - 酸酸甜甜....肉質好腍....勁醒胃... 酸甜醬炸雞 - 個汁好食...但我覺得個雞無咩特別...少少鞋亦唔覺炸過.... 我食清光...哈哈... 整體黎講係可以再試....勁想試佢D甜品...賣相好吸引.... 以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享貴了點..但也值.. Café&Meal MUJI https://s.openrice.com/QrKT0Sf0a00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生2抵食用餐日期2014-09-20用餐途徑Dine In