2009-08-11
是日晚餐, order 如下:阿爾卑斯山 pizza - 專登為左試呢個 pizza 而來, 點知 失望到爆燈!!! 完全貨不對辦!! 睇下我影 gei 相同宣傳單張上 gei 完全係兩回事! 有冇搞錯!! d 芝士少到死, 個餅底又唔同樣! really wonder if i can complain to the Consumer Council??? 講番個味, 其實又唔差, d 芝士都幾香, 上面 gei ham and bacon 都惹味, 同酸酸甜甜 gei 車厘茄好 match.烤雞凱撒沙律 - 差不多次次來都會 order gei, d 雞排烤得好香, 唔 "loan", 不過今次油左 d~overall,味道不錯.比較早去, 坐得舒服.staff 禮貌都唔錯.貨不對辦!一向都認為 sphagetti house 係一間非常唔錯, 大眾化 n 平易近人 gei 餐廳, 成日都會去唔同 gei 分店開飯, 但今次真係令我非常失望!! 一定要俾個"喊"面!希望餐廳 gei 宣傳部多多反省, 同時亦多 d 同廚房開會, 將真實 gei 一面 show 出來. 唔係棧得失
overall,
味道不錯.
比較早去, 坐得舒服.
staff 禮貌都唔錯.
貨不對辦!
希望餐廳 gei 宣傳部多多反省, 同時亦多 d 同廚房開會, 將真實 gei 一面 show 出來. 唔係棧得失 d 客, 影得再靚都冇人願上當!