2016-12-18 826 views
行完山,媽媽就話帶我地去食好野佢話帶我地去一間以前去過嘅大排檔事關我哋以前去嘅大排檔都幾好食所以我哋相信左佢其實到最後先發現原來去錯左媽媽食過嘅係隔離嗰間宜唔係呢一間咁都算啦,食完之後媽媽話永遠都唔會左去呢一間食真係極級垃圾唯一好嘅就係服務態度唔錯但啲嘢食真係好難食好似豬哨點解我會諗起呢樣野?因為呢間野門口放滿晒客人食淨的東西所以令我諗起豬哨。而呢間野裏面完全充滿着客人食淨的東西的味道諗返起真係佢俾錢我都未必會食一開始,叫嘢食嘅時候佢乜都冇冇所有海鮮但係,呢間野個名係叫海鮮飯店冇九肚魚、冇蟹、冇賴尿蝦。好啦我哋就叫左一啲好穩陣嘅嘢食共有四樣:霸王雞半隻、牛肉炒菜心、椒鹽牛仔骨、福建炒飯等左成半個鐘,個場滿晒遲過我哋來嘅人都已經有得食我男朋友就擺晒甫士咁表示好不滿佢先嗱嗱臨上餸本身好期待但一見碟嘢就。。。好啦首先講講霸王雞半隻其實佢唯一一個好處就係上碟的時候岀煙而d煙係因為佢煮熟左啲豉油林上面但好明顯隻雞係唔新鮮同埋翻煮過影響晒霸皇雞個名再黎第二碟啲菜少到一個點都算啦仲要個頭黑色既即係咁,你唔新鮮都唔好比人睇到你真係唔新鮮吖。好喇,揀個好小機會中伏嘅送,椒鹽牛仔骨望個樣黑瞇擝都算識落原來
行完山,媽媽就話帶我地去食好野
佢話帶我地去一間以前去過嘅大排檔
事關我哋以前去嘅大排檔都幾好食所以我哋相信左佢
其實到最後先發現原來去錯左
媽媽食過嘅係隔離嗰間宜唔係呢一間
咁都算啦,食完之後媽媽話永遠都唔會左去呢一間食
真係極級垃圾
唯一好嘅就係服務態度唔錯
但啲嘢食真係好難食好似豬哨
點解我會諗起呢樣野?
因為呢間野門口放滿晒客人食淨的東西
所以令我諗起豬哨。
而呢間野裏面完全充滿着客人食淨的東西的味道
諗返起真係佢俾錢我都未必會食
一開始,叫嘢食嘅時候佢乜都冇
冇所有海鮮但係,呢間野個名係叫海鮮飯店
冇九肚魚、冇蟹、冇賴尿蝦。
好啦我哋就叫左一啲好穩陣嘅嘢食
共有四樣:霸王雞半隻、牛肉炒菜心、椒鹽牛仔骨、福建炒飯
等左成半個鐘,個場滿晒
遲過我哋來嘅人都已經有得食
我男朋友就擺晒甫士咁表示好不滿
佢先嗱嗱臨上餸
本身好期待但一見碟嘢就。。。

好啦首先講講霸王雞半隻

再黎第二碟
牛肉炒菜心
啲菜少到一個點都算啦
仲要個頭黑色既
即係咁,你唔新鮮都唔好比人睇到你真係唔新鮮吖。

好喇,揀個好小機會中伏嘅送,椒鹽牛仔骨
椒鹽牛仔骨
福建炒飯
福建炒飯係四碟餸中最好食
但並唔代表好好食
蝦腸明顯到我望到都唔想食
但係熱辣辣,都幾夠味
好啦我比三分啦呢碟
真係無得再多

其他。。負分

(我份人其實乜都食,一啲都唔揀飲擇食。但係呢間野啲嘢食真係好唔掂,連我呢類人都食唔落)如果諗住食呢間嘅人,千祈唔好去
2016-12-18
$102 (Dinner)