係佐敦無意間發現呢間好多貓貓佈置同裝飾嘅——🌟悅麵🌟連上餐嘅碟有啲都有貓貓造型,連枱都痴咗貓貓嘅相,可見店主應該都幾鐘意貓貓😻而且店主好nice,食物好食得黎亦感受到係用心之作,下次有機會要試埋呢到嘅拉麵✨._.🥣|餐湯|🥣可以揀餐湯或餃子,我哋揀咗餐湯,係忌廉雜菜湯,雜菜粒都好多好豐富,估唔到味道都咁好飲,落埋胡椒粉,味道更惹味!·🐂|安格斯西冷扒(8安士)配薯菜|🐂牛扒係店主精心炮製,建議我哋五成熟,而唔好七成熟,仲照顧我哋怕太生,用心整五成熟而唔會太生,肉質一啲都唔鞋口,好腍身,而個黑椒汁亦好濃味,仲配埋芥末醬可以點,旁邊嘅煎得薯菜好夠味,整道菜都好好味👍🏻·🐥|醉香燒雞配薯菜(半只)|🐥呢個超推介,上菜時勁熱辣辣,雞嘅外皮整到好香脆,裏面嘅肉汁仲保留到,好嫩滑,好正!·🦐|蝦多士(4件)|🦐炸到外層好飲多士咁香脆,熱辣辣上勁正,最鐘意外層仲有密密麻麻嘅芝麻,好香濃,裏面嘅蝦肉好吸引,係一碟好滋味嘅小食🤤·🧃|荔枝乳酸味汽水|🧃🧃|柚子海鹽味汽水|🧃係罐裝嘅OOHA汽水黎._.
._.
🥣|餐湯|🥣