豬肉串燒,讚! bee90124Level 22019-06-0270 views Follow 豬串燒專門好少見,估唔到好正! 食物好掂,但唔知點解星期日6點零直到食完7點左右都一個人都無,結果包左場咁既款。前後Order左2round,每一round食物到齊後職員會提提到齊,加分。串燒平均每款約35左右,但係order要2串起。只有煮物先可以逐串order。酒水價錢合理。同埋埋單後係鋪出面見到hsbc信用卡原來有9折,但即使我係用果張卡埋單,職員都無主動同我講,亦都無比番張單我,所以我都唔知最後有無折到。汁醋帶有蒜蓉,好的岩蠔飽滿$78雞類都有水準像薄身軟骨,主要靠調味豬肩肉出奇地好食,唔似平時既豬頸肉咁油膩反而好普通,做唔到出面水準一定要食…太乾身,一般一般The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare豬肉串燒,讚! Mokumoku Yakiton (永光商業大廈) https://s.openrice.com/QrKT0JKCq00Report Post Ratings4Taste5Decor5Service5Hygiene3ValueRecommended Dishes前菜豬肩肉豬頸肉豬顎骨Date of Visit2019-05-19Dining MethodDine InSpending Per Head$400 (Dinner)