2022-10-01
💛@tailamskewer為咗慶祝好朋友升職加薪,今日我哋嚟咗銅鑼灣「大欖串燒」,豪食🐠「高級活海鮮套餐 + 串燒燒烤放題」🍢呢度有用魚缸飼養海鮮,確保新鮮🤩 同埋佢個爐係用明火嘅,特別有風味,爐上嘅罩同吸油煙機非常強勁,唔洗擔心油煙問題😚 原來呢度仲接受包場,可以約埋朋友一齊嚟搞party㗎😆🍖 套餐B: 高級活海鮮套餐 + 串燒燒烤 ($308@)套餐嘅海鮮包括有蟶子、鮑魚、扇貝、蠔、蝦同沙白🤤 當日因為冇蟶子,就換咗手掌咁大嘅貴妃蚌比我哋🤩 啲海鮮全部都真係超級大隻,夠晒肥美厚肉,仲好鮮甜添,就算唔加調味都好好食🤤套餐仲包括串燒同熟食、甜品、飲品任食任飲😚 有超過50款串燒任君選擇🤤 包括雞、牛、豬、羊、蔬菜、菇類、丸類、腸仔之類⋯ 應有盡有,仲好惹味好好食㗎🤤 食到我同朋友都捧住個肚走🤤 呢度仲有不同嘅調味醬料,包括蒜蓉牛油蜜糖、泰式青醬、孜然辣粉,我最鍾意蜜糖,好似真係去咗郊外bbq咁🥰
🍖 套餐B: 高級活海鮮套餐 + 串燒燒烤 ($308@)