2021-03-31
好耐冇出過尖沙咀,今次發現海港城開咗間新餐廳🤤 行過就聞到陣陣烤肉味😍😍 真係聞到都覺得吸引啊~~和牛他他。雪梨🍐而個好正😚和牛入口細膩滑溜滿滿牛香🤘🏻包住紫菜同雪梨一齊食又再加多了一份甜🤤和牛牛舌二食🥢平時出街好少食到厚牛舌, 難得而間會有👅👅厚牛舌較有咬口,四邊烤到酥脆,內裡多汁!!薄牛舌更加柔軟美味,簡單就能咬斷🤤🤤和牛三筋肉 + 韓牛西冷薄切二食!! 兩款牛肉的雪花紋和色澤都超級靚~和牛三筋肉烤完點埋蛋漿同飯團一齊食🤤真係想Encore多幾舊🤘🏻🤘🏻而韓牛西冷牛味濃郁!好好食😋精選燒烤五品🥢配包生菜🥬自家製大醬 五品分別有牛小排、貝身肉、慶州五花肉、牛肋肉及季節野菜🍴🍴 生菜裡放入各種烤肉配菜、韓式小菜、自家製大醬 、大蒜等,怎麼包都超級好味喔😚😚甜品🍰食飽梗係要食返個甜品啦~~蛋糕的表面烤出咖啡色!吃下去不會乾巴巴的👍🏻👍🏻 而且蛋糕不會太過扎實的飽感~溼潤度超好!荔枝梳打 + 茉莉花水果綠茶🍵烤肉當然要有茶解膩啦~~ 水果茶就是我的最愛啦😚😚 而朋友的荔枝梳打也不錯喔 👅👅
和牛他他。雪梨🍐
而個好正😚和牛入口細膩滑溜滿滿牛香🤘🏻
包住紫菜同雪梨一齊食又再加多了一份甜🤤
和牛牛舌二食🥢
平時出街好少食到厚牛舌, 難得而間會有👅👅
厚牛舌較有咬口,四邊烤到酥脆,內裡多汁!!
薄牛舌更加柔軟美味,簡單就能咬斷🤤🤤
和牛三筋肉 + 韓牛西冷
薄切二食!! 兩款牛肉的雪花紋和色澤都超級靚~
精選燒烤五品🥢配包生菜🥬自家製大醬
五品分別有牛小排、貝身肉、慶州五花肉、牛肋肉及季節野菜🍴🍴
甜品🍰
食飽梗係要食返個甜品啦~~
荔枝梳打 + 茉莉花水果綠茶🍵