2011-11-14 44 views
當日同朋友睇完戲,我地由1:20pm開始等位,等左15min左右就可以入場喇~幾熱鬧,而我揀左1份漢堡扒lunch set $49配跟餐 沙律~ 唔算新鮮,但尚爽脆的~但沙律菜的顏色看來麻麻地...接著是鐵板漢堡扒 上菜,再加一1大碗珍珠米飯+麵豉湯+青瓜作前菜 ~ 漢堡扒果然幾大件,很厚~jusicy又多汁!!肉質幾腍,開胃喔!!仲有薯茸作伴碟呢!但係份lunch set職員又無比刀叉,匙,食用起來的確有d麻煩......是次用1張coupon係免費特飲,我地揀左芒果乳酸soda~ $19,真係幾好飲!!有3重的味道~又幾特別!!見到飲品中有橙黃色的色素粒粒狀,唔會太甜~不錯的!!為食的我們,除了order一份lunch set外,仲order左鮭魚野菜卷 $29好清淡~好多生菜呢!!每一件春卷附有車打芝士條~的確很「芝」味!!很鮮的3文魚味道!!再沾上少許甜醬醬,果然很好吃~呵呵另外我地點左1客甜品 朱古力溶岩蛋糕(伴雙球雪糕) $29剛剛好可以同朋友2人一齊share tim呀,實在太棒了!!! 附上朱古力醬tim呀~我地主菜食到7788果陣order,隔8min左右便上菜~雪
lunch set menu
而我揀左1份
漢堡扒lunch set $49
配跟餐
沙律~
跟餐沙律..麻麻地
唔算新鮮,但尚爽脆的~但沙律菜的顏色看來麻麻地...
接著是
鐵板漢堡扒 上菜,
鐵板漢堡扒
再加一1大碗珍珠米飯
大碗珍珠飯
+麵豉湯+青瓜作前菜 ~ 漢堡扒果然幾大件,很厚~
很jusicy的漢堡扒~

是次用1張coupon係免費特飲,我地揀左
芒果乳酸soda~
左: 免費的芒果乳酸soda 右:柚子梳打

鮭魚野菜卷 $29
鮭魚野菜卷 ~餡料有芝士,很讚~
再配上甜酸醬,很match!!
再沾上少許甜醬醬,果然很好吃~呵呵
menu的朱古力溶岩蛋糕(伴雙球雪糕) ~令人垂涎三尺
另外我地點左1客甜品
朱古力溶岩蛋糕(伴雙球雪糕) $29
朱古力溶岩蛋糕(伴雙球雪糕) WOW
加上朱古力醬後~~~~
我地主菜食到7788果陣order,隔8min左右便上菜~雪糕真的很冰凍!!
之後再淋上朱古力綴,真係好鬼正,件蛋糕個皮比較硬身~好吃極了~共4件,不過蛋糕沒有menu圖示的糖霜,味道真是很好~很滿足~
舒適環境
埋單$117.9
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$58 (Lunch)
朱古力溶岩蛋糕(伴雙球雪糕) WOW
加上朱古力醬後~~~~
lunch set menu
鮭魚野菜卷 ~餡料有芝士,很讚~
再配上甜酸醬,很match!!
鐵板漢堡扒
很jusicy的漢堡扒~
左: 免費的芒果乳酸soda 右:柚子梳打
舒適環境