2012-04-10 405 views
較早前和同事到了joe bananas 享用buffet lunch, 大約$80多元 (連加一), 食物種類算多:沙律菜有生菜, 粟米, 車厘茄等等; 另外, 亦有cold cut; 熱盤有炒飯, 意粉, 今日有炒菜心, 魚柳, 全部味道OK最驚喜係有羊架, 煎到7成熟, 點 mustard, 好入味, 亦都唔太”蘇”今日甜品竟然有面包布丁! 熱烘烘的面包散發陣陣香氣, 溶溶地的面包很甜美其他甜品有蛋糕等等....水果有2-3款整個餐包一杯餐飲, 因為係自助形式, 服務員可以唔使點serve我地整體食物質素不過不失, 如果是大食的人/”食肉獸”, 會覺得幾抵, 但refill 比較慢; 在午飯時走動一下取食物, 可輕鬆一點

其他甜品有蛋糕等等....水果有2-3款

2012-03-21
$90 (Lunch)