Hiring
Up to $22,000
Monthly
Up to $18,000
Monthly (Negotiable)
2019-03-27 130 views
記得小學定中學既時候都會去HESHEEAT食佢地既鬆餅~今日出開銅鑼灣又撞正下午茶時間,就決定返黎回味下(*¯︶¯*)//—蟹肉蕃茄牛油果沙律食正餐前決定要食一食沙律開下胃先~中間晚沙律加左檸檬汁既感覺,食落好fresh~蟹肉蕃茄牛油果係搭埋一齊,蟹肉入面加左黑松露,將呢個配搭塗上細多士到食幾唔錯~辣肉腸蕃茄意粉因為忘了影下午茶meun所以唔sure係咪呢個名。下午茶有多個選擇,價錢around $5x~野飲方面有熱茶(meun上的大多數都露選)凍茶就指定左係某一款梳打~呢碟意粉都不錯~辣肉腸切成粒粒,加左口感,食落又唔會覺得好辣,如果下就想食意粉可以考慮下呢個(*¯︶¯*)炸雞(忘了名字t_t P.S 下午茶meun有哦)食食下突然好想食炸雞就叫左一個~食落炸粉唔會過太多,雖一一個唔好既係舊雞好大塊~女生比較難入口~但是好好食~點埋個醬,完全perfect,解決左我想食炸雞既慾望☺️春雞黑松露意大利飯友人話飯雞好似食緊KFC既燒雞,但個人認為KFC既雞比較濃味~但呢隻雞都做到有味既感覺,唔會食落好乏味,而且一碟入面兩舊雞都係雞脾黎,2個人黎的話剛好一人一隻~講返個飯先,幾好食,百幾蚊食

蟹肉蕃茄牛油果沙律
食正餐前決定要食一食沙律開下胃先~
中間晚沙律加左檸檬汁既感覺,食落好fresh~
蟹肉蕃茄牛油果沙律

辣肉腸蕃茄意粉
野飲方面有熱茶(meun上的大多數都露選)
凍茶就指定左係某一款梳打~

炸雞
(忘了名字t_t P.S 下午茶meun有哦)

春雞黑松露意大利飯
友人話飯雞好似食緊KFC既燒雞,但個人認為KFC既雞比較濃味~但呢隻雞都做到有味既感覺,唔會食落好乏味,而且一碟入面兩舊雞都係雞脾黎,2個人黎的話剛好一人一隻~講返個飯先,幾好食,百幾蚊食到咁既質素都很不錯👍🏻

厚焗鬆餅
黎HESHEEAT最重要就係食佢地既鬆餅,個味道完全冇變過~仲係當初咁好食~滿滿的蛋香味,配上拖肥醬、糖漿、雪糕,簡直100分!

下午茶跟左兩杯餐飲,做養生既女孩決定要飲熱既伯爵茶~不錯(*¯︶¯*)!

如果之後想食鬆餅既話會係下午茶時間返黎返兜一下☺️~下午茶抵好多呀~~