2020-07-23 590 views
香港好少有咁好味既粢飯鋪頭,我覺得如果有粢飯豆漿做早餐是一件好幸福的事!這間豆槳大王絕對配得起米之蓮之名!!熱辣辣的粢飯好足料,每條粢飯都是即叫即做,個人較喜愛鹹粢飯裏面有油炸鬼,肉鬆和炸菜,超級好味!!!因為主角油炸鬼炸得好脆,飯夠熱 而且肉鬆是滿滿的。如果想甜食,可叫甜粢飯,係油炸鬼和砂糖!粢飯套餐可加配各種豆漿(每款價錢大概$9-18)!今次我叫了咸豆漿,有少少蝦米仔和油炸鬼配搭,好味!另外我哋又叫左煎餃子和甜豆漿,餃子煎得金黃色,好香口呢!相信因為好味道 所以好多人黎幫襯!對上一次我地叫粢飯外賣,等了40分鐘,所以大家預多少少時間黎等外賣唷!不過咁好味既粢飯 絕對值得等待!
這間豆槳大王絕對配得起米之蓮之名!!