話說我係對牛奶有少少敏感,今日同朋友嚟呢間豆乳專門店朝聖,非常有驚喜!可惜今次禮到冇雪糕供應🥺下次我要再嚟,一定要試下佢d雪糕!好鍾意餐廳嘅佈置,充滿咗童真,d公仔令我諗起魷魚遊戲😂<海苔肉鬆脆皮木棉豆腐>海苔肉鬆嘅份量好多,我哋食晒啲豆腐之後,仲有好多肉鬆,正呀!木棉豆腐炸到個皮非常脆,一咬落去非常之滑,好似食緊豆腐花咁♥️<酥炸雞軟骨>好似食緊Popcorn Chicken咁,好想送酒🥰🤣份量好多!<三色芋圓豆花>豆花非常之滑,豆味亦都好濃!芋圓煙韌,最中意地瓜味♥️下次想試桃膠!<吉烈豬扒粢蛋飯>❗️❗️❗️係我食過最好食、最滿足嘅粢飯!吉烈豬扒、沙律醬、肉鬆、蛋、青瓜。呢個配搭同份量,係好開心🤍

好鍾意餐廳嘅佈置,充滿咗童真,d公仔令我諗起魷魚遊戲😂

<海苔肉鬆脆皮木棉豆腐>

<酥炸雞軟骨>