2023-02-13 100 views
同朋友一齊係東涌行街買咗好多野,行到腳仔累累地,無意中見到一間意式餐廳係東薈城餐廳4樓418號舖,有一間叫做-man mano-的餐廳,咁今晚既既餐就有著落啦上到去佢地職員好好招待,😈禮貌地帶位,幸運地可以坐到卡位,梳化質地好舒服,仲可以放低啲戰利品,位置唔會阻到人😈😺發覺晚餐選擇都好多好豐富,價錢合理啦,唔算等好耐,我地叫既食物就送到我地面前啦😺Arancini外型好趣致,三粒燉飯球,入面材料好豐富,食到多重唔同口味,滿滿芝士味道,同埋新鮮熱辣辣,外皮香脆,好滿足阿~Tortelloni平時食過小雲吞,呢度既意式雲吞特別好食,好特別加咗脆片係面,佢個汁同雲吞非常夾,食完都完全唔濟,同埋好飽雞 意大利小雲吞 配大蝦慕斯、芥未歐洲蘿蔔脆片及甲殼類油~Meatballs睇唔出簡簡單單既三粒牛肉丸都可以咁好食,好勁既牛肉味,少少辣有肉醬,好似食緊肉醬意粉咁,好好食~Italia Green呢一杯既感覺好似綠野仙蹤一樣,望落感覺好舒服好清新,味道真係有一種青瓜同酸酸地既味道,可以幫助消化~Aperol Spritz食飽之後一定要試呢一杯,顏值相當高,好靚好似水晶球咁,唔會太苦,容易入口~呢日間

Arancini

Tortelloni

意大利小雲吞 配大蝦慕斯、芥未歐洲蘿蔔脆片及甲殼類油~

Meatballs

Italia Green

Aperol Spritz

呢日間既食物同飲品都好有時尚感,又有高級感 ^_^