2010-02-02 2 views
今日因著得唔夠衫,所以整天都覺得一點不舒服。琴日又好熱,今日又落雨,這種天氣,都唔知著咩衫好!!不過,好在今日男友唔洗見可以早d接我收工。 正當我想攞袋走個時,男友打比我叫去世貿中心個間 starbucks 見佢。一路行一路一路冧又唔知佢今次攪咩鬼呢。 點知......原來佢知我今日著唔夠衫,己經買了我最鐘意的 hazelnut latte 及 chocolate chunk cookie 放在枱面等收工!!!!!! 當我望到佢個樣同d食物的時候,我忽然間覺得自己好幸福。而且佢仲坐係可以望到街景個位等我,我以為自己拍緊戲!!Starbucks 的 hazelnut latte 一直都是我最喜愛的飲品,自問不是咖啡的中實粉絲,但自從好多年前有好友向我推仲介這款熱飲之後,就愛上了它和他..Starbucks 這款咖啡很香及有很重的奶味,而 chocolate chunk cookie 味道不是很甜 。那一刻的我很滿足。 男友咁錫我,我當然留番d 曲奇比佢,但係話想我一個人食晒!!最我,我地坐多陣就上埋去 6/f 影貼紙相,02/02/2010 是令我難忘的一天!
今日因著得唔夠衫,所以整天都覺得一點不舒服。
琴日又好熱,今日又落雨,這種天氣,都唔知著咩衫好!!

不過,好在今日男友唔洗見可以早d接我收工。
一路行一路一路冧又唔知佢今次攪咩鬼呢。 點知......

當我望到佢個樣同d食物的時候,我忽然間覺得自己好幸福。
而且佢仲坐係可以望到街景個位等我,我以為自己拍緊戲!!

chocolate chunk 曲奇,配咖啡一流!!
最好的 hazelnut latte~
2010-02-02
chocolate chunk 曲奇,配咖啡一流!!
最好的 hazelnut latte~
  • hazelnut latte