2018-02-10 143 views
嚟七福神真係會黎上癮,每次一大班人飲得、食得嘅朋友聚會,我就必定會諗黎七福神。因為呢間餐廳嘅性價比好高,首先食物種類好多,而且好抵食,大飲大食,每人都只係二、三百 ,食物質素比放題優勝,又無限時限刻,真係要大吃大喝,油尖旺區,除七福神莫屬。熟悉嘅樓梯上去,就係今晚開餐嘅聖地。不到七點已爆場!兩年無黎,別來無恙!先黎一盆刺身先!店家將所有刺身擺埋一齊,見到甘豐盛,真係開心!帶子刺身 HK56 三文魚腩 HK 68三文魚腩必食,因為真係好肥美!海膽刺身 HK 118一版過,連買紫菜同飯團,可以自己慢慢包手卷食,非常唔錯!三文魚刺身 HK 58甘蝦 HK 55金龍蝦反卷 HK 23依家做半價,非常抵食。炸左既大蝦做壽司卷,加上沙律醬,炸卜卜,幾正!鹽燒青唐豆腐煮 HK38呢個炸豆腐都唔錯,有三大件豆腐,健康之選。神戶野菜炒 HK 50我哋仲叫咗神户野菜炒,大大碟,以椰菜為主,日式醬汁甜甜地,唔錯。香蔥三文魚丼 HK 78最後再嚟一碗香蔥三文魚丼填飽個肚。初時以為細細碗,食落先知份量足!密密麻麻既三文魚蓉,足料!椰子雪䓃 HK 42最後一定要食呢個椰子雪䓃。椰奶係非常香滑,意想不到!

熟悉嘅樓梯上去,就係今晚開餐嘅聖地。

不到七點已爆場!

兩年無黎,別來無恙!

先黎一盆刺身先!

店家將所有刺身擺埋一齊,見到甘豐盛,真係開心!

帶子刺身 HK56

三文魚腩 HK 68
三文魚腩必食,因為真係好肥美!

海膽刺身 HK 118
一版過,連買紫菜同飯團,可以自己慢慢包手卷食,非常唔錯!

三文魚刺身 HK 58

甘蝦 HK 55

金龍蝦反卷 HK 23

依家做半價,非常抵食。

炸左既大蝦做壽司卷,加上沙律醬,炸卜卜,幾正!

鹽燒青唐豆腐煮 HK38

呢個炸豆腐都唔錯,有三大件豆腐,健康之選。

神戶野菜炒 HK 50

香蔥三文魚丼 HK 78

最後再嚟一碗香蔥三文魚丼填飽個肚。

初時以為細細碗,食落先知份量足!

密密麻麻既三文魚蓉,足料!

椰子雪䓃 HK 42

最後一定要食呢個椰子雪䓃。椰奶係非常香滑,意想不到!

$180 (Dinner)