2021-10-14 326 views
公眾假期晚上成條厚福街都棋滿晒等位嘅人心諗有排等啦殊不知等都唔使等 好快就明白點解啦店舖細細似足日本居酒屋最可取之處牆上面有衣架這一點不是每間香港日本菜舖頭都做到的諗住啱晒啦 買完野一個環保袋掛喺上面(裏面只有一支水同埋幾簿)“啲勾唔可以掛嘢㗎 因為我哋會行來行去”whattttt🤷🏿‍♂️枱底有勾但係掛咗個袋就拖晒地 所以最後全程攬住個袋食壽司🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️叫一罐可樂服務真係好啦幫你開埋個罐插定支飲管 但係我慣咗自己抹一抹個罐面先至打開的🤷🏿‍♂️但最後發現飲管也是穿窿漏氣的 🤷🏿‍♂️這八件壽司 $180 加一 外觀質素自己睇啦 🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️同樣 一放低筷子 “幫你收野丫”唔該晒🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️30分鐘之內食完走人最後喺附近便利店買咗個滿漢大餐杯麵返屋企食外觀學足日本又如何入面就中式服務🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️唔信這個評價 唔緊要 自己入去幫襯下 橫掂又唔使排隊誠意推介我所有敵人
公眾假期晚上成條厚福街都棋滿晒等位嘅人
心諗有排等啦
殊不知等都唔使等 好快就明白點解啦

店舖細細似足日本居酒屋
最可取之處牆上面有衣架這一點不是每間香港日本菜舖頭都做到的

“啲勾唔可以掛嘢㗎 因為我哋會行來行去”
whattttt🤷🏿‍♂️

叫一罐可樂服務真係好啦

但最後發現飲管也是穿窿漏氣的 🤷🏿‍♂️

同樣 一放低筷子 “幫你收野丫”
唔該晒🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️

30分鐘之內食完走人