2022-06-23 24 views
返工晏晝放Lunch想食得簡單啲,見到呢間裝修幾新穎嘅愛上米線唔洗等位,又見到餐牌除咗湯米線,仲有撈米線同泡飯揀,主食加$18就可以有一個小食同飲品,就入咗去試試~餐廳食物中規中矩,不過呢個價錢就略貴咗啲,值得一提係店員好有禮貌,送上泡飯時更特登提醒我哋魚肉有細骨要小心享用,服務加分~紅燒牛𦟌湯米線牛𦟌腍滑入味,薄薄一片帶點鹹,米線爽口彈牙唔會散,份量唔算好多一個女生食就啱啱好,湯底略淡如果濃味啲就更好~芫茜皮蛋脆鯇魚湯泡飯芫茜份量充足,皮蛋口感香滑,湯泡飯特別採用日本珍珠米,比一般泡飯嘅飯粒更有咬口!話梅小番茄大推呢道小食!小番茄上枱就已經剝好皮,甜甜酸酸嘅味道好似一道甜品咁,清新又解膩~麻辣豬耳朵爽脆豬耳配上麻辣汁非常惹味,辣度拿捏得剛剛好,唔會搶味。

紅燒牛𦟌湯米線

芫茜皮蛋脆鯇魚湯泡飯

話梅小番茄

麻辣豬耳朵
爽脆豬耳配上麻辣汁非常惹味,辣度拿捏得剛剛好,唔會搶味。