生日嘅朋友鐘意打卡,見呢間餐廳有個180度無邊際螢幕,幾特別,於是訂位晚上19:30。跟朋友們19:25已到達。職員話枱客未走,要我哋等一陣,安排我哋先坐高枱等,我哋6個人只好叫住啤酒飲住等,職員之後話20:15會有枱俾我哋,但最終20:45先安排到張枱。餐廳安排實在超級差,訂位都係廢的。食物方面:味精重,不至於難食,但真心沒特別。環境方面:梳化位是舒服的。但現場睇個180度無邊際螢幕其實唔太特別。服務方面:訂位安排實在超級差,帶位那位職員較有禮貌同熱心。訂座時已問定可否在甜品碟上寫Happy Birthday,當時職員話到時同我哋同時講就得了。我哋明明叫左芒果糯米飯,但卻俾左香蕉pancake,連candle都冇。我哋都懶得再同職員講佢落錯單。我請職員幫忙寫生日快樂同埋生日朋友個名時。佢話要之前講定先可寫,我話訂位時你哋同事話到時講就得,呢位職員於是十萬個不願意咁寫低生日朋友個名。呢間餐廳,真心不會再嚟,訂位安排差,服務一般,食物普通沒特別。

食物方面:味精重,不至於難食,但真心沒特別。

2022-07-14
Waiting Time
85 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday