上星期揾到呢間係觀塘嘅cafe, 未食過所以就試下😊佢係一間工業大廈入面,假期比較靜啲,但係可以唔洗等位😛入面係日式裝修,仲有一排靠窗嘅位可以望下風景,門口仲有啲日本嘅裝飾品買,價錢都唔算好貴😉🔻和風全日朝食 $118呢個係日式嘅all day breakfast😆超級豐富呀🙀有玉子/温泉蛋、燒鯖魚、野菜薯餅、明太子照燒汁飯團、唐揚味噌豆腐、蕃茄同野菜沙律😜每一樣都整得好好味,最中意係果塊野菜薯餅,好脆同埋配搭個醬汁好食,成份食完都飽,同埋感覺都好健康😆🔻Roasted hazelnut latte $45/hot因為見到佢啲拉花好靚,所以點左杯咖啡😄佢嘅招牌拉花係隻蒼鼠,超可愛🐹杯咖啡仲有啲一粒粒嘅hazelnut,飲落甜度適中👍🏼
🔻
和風全日朝食 $118