觀塘裕民坊3樓有間好chill嘅泰國餐廳🍴我同媽媽去咗食下午茶 嘆下二人世界🫶🏻我哋點咗兩份主餐,加咗小食同甜品,勁滿足,餐廳環境好靚,仲可以打卡影吓相🥰泰式炭烤雞脾沙律 $48雞髀先焗後炸!皮脆肉嫩,又唔油膩🤤咬落仲有炭烤香味💕好好食👍🏻海南雞飯 $72雞油飯夠乾身,海南雞又夠嫩😍份量係正餐嘅量🤭食完好滿足🥳炭烤虎蝦串燒配泰式酸辣汁 +$46兩大隻虎蝦🦐超香炭烤味🙉烤過嘅虎蝦外殼金黃香脆🤤肉質彈牙~炭烤手作雞肉串 +$30雞串略嫌比較乾身😣單骨雞翼 +$22雞翼炸得好酥脆❤️推薦🤤泰式咖喱配薄餅 +$18酥脆嘅外皮,入面油酥軟軟,點椰香味濃嘅咖哩真係好夾🤤btw單食都好好味🤭💕椰子芒果雪榚凍 +$48呢個甜品好正🥳雪糕嘅椰子味超濃郁🥥側邊仲有椰香味濃嘅果凍,入邊有啲芒果肉🥭一齊食超夾👍🏻👍🏻仲有啲配料可以自己加~泰式奶茶 +$15去泰國餐廳一定會飲泰式奶茶🙉面層係用鮮奶打成嘅奶蓋🍼無芝士成份,所以飲落唔膩~甜度適中😚香茅斑蘭茶 +$15呢個就係成日喺泰國餐廳飲到嘅茶😆以前都唔知叫咩茶!原來就係香茅斑蘭😍

觀塘裕民坊3樓有間好chill嘅泰國餐廳🍴
我同媽媽去咗食下午茶 嘆下二人世界🫶🏻

泰式炭烤雞脾沙律 $48
雞髀先焗後炸!皮脆肉嫩,又唔油膩🤤
咬落仲有炭烤香味💕好好食👍🏻

海南雞飯 $72
雞油飯夠乾身,海南雞又夠嫩😍份量係正餐嘅量🤭食完好滿足🥳

炭烤虎蝦串燒配泰式酸辣汁 +$46
兩大隻虎蝦🦐超香炭烤味🙉烤過嘅虎蝦外殼金黃香脆🤤肉質彈牙~

炭烤手作雞肉串 +$30
雞串略嫌比較乾身😣