見姨甥就黎生日,我同家姐上網訂購左個開心果口味既蛋糕,名義上幫小朋友慶祝生日,實際上滿足一試開心果口味既我地🤣🤣🤣。 💚開心果×雙莓戚風蛋糕💚用上意大利西西里島產的開心果,忌廉充斥住濃郁既開心果味,配埋紅桑子慕絲同草莓戚風,整個蛋糕酸酸甜甜,配搭埋一齊,甜而不膩。蛋糕最中間係開心果味麻糬,煙煙韌韌,增加左整個蛋糕的口感。配埋topping香脆杏仁,完全有畫龍點睛既作用,令整個蛋糕嘅味道提升一個層次。 小店仲要主打低糖低油同全天然食材,製作出健康又好食既蛋糕,真係可以一試再試。另外,位於觀塘成業工廈入面,訂製蛋糕後可揀選自取或者送貨服務,非常方便! ✨凡訂購 KiuKi 原個蛋糕🎂,免費附送生日牌及蠟燭一支🕯️。

💚開心果×雙莓戚風蛋糕💚

2023-03-17
TakeAway
$480 (Tea)