2020-06-10 139 views
同朋友Tea完冇耐 就dinner time 🙈🙈如果吾係食完野 應該會叫埋佢個咖喱軟殼蟹火山包🌋🤯睇落幾正🧡🧡唯有今次留少少遺憾下次再黎!!!🔸冬陰功湯 有大/細揀 $108/$88我地兩個人所以揀左細 每人都飲到2-3碗幾足料🈵有青口、蝦、蟹柳、菇🦐🍄酸酸辣辣好惹味!辣到係BB辣 唔太食得辣嘅朋友應該都食到✔️🔸冬陰雞翼$38你無睇錯 我無打錯‼️係$38😳‼️真係好少餐廳有!一碟有5隻 食落無我期待嘅冬陰公味 似煎完的雞翼,俾面佢個價錢 就算數啦😆😆🔸生蝦刺身 $88食泰國菜,唔食生蝦刺身真係對唔住自己一份有8隻大生蝦,每隻都厚肉加埋生蒜、辣椒同泰式酸辣醬汁一齊食🤤🤤超正!🔸甜品拼盤 $58有2個班蘭千層糕、大菜糕、椰汁糕、椰汁西米露。佢個斑蘭糕係熱食 好入味之餘仲好軟熟 好想食多舊!大菜糕就調返轉冇咩味🙈椰汁糕同椰汁西米露味道就岩岩好有椰汁味之餘唔太甜!依個價錢真心抵食!🔸椰青 $38真心又大又清甜又多水!次次食泰菜必叫黎飲🤍
同朋友Tea完冇耐 就dinner time 🙈🙈

🔸冬陰功湯 有大/細揀 $108/$88
我地兩個人所以揀左細 每人都飲到2-3碗
幾足料🈵有青口、蝦、蟹柳、菇🦐🍄

🔸冬陰雞翼$38

🔸生蝦刺身 $88
食泰國菜,唔食生蝦刺身真係對唔住自己
一份有8隻大生蝦,每隻都厚肉
加埋生蒜、辣椒同泰式酸辣醬汁一齊食🤤🤤超正!

🔸甜品拼盤 $58
有椰汁味之餘唔太甜!依個價錢真心抵食!

🔸椰青 $38
真心又大又清甜又多水!次次食泰菜必叫黎飲🤍

$210 (Dinner)