2022-10-11 29 views
觀塘區工廠大廈驚喜不停有,今次比我發現咗呢間新開冇耐嘅日式串燒外賣小店,非常適合去party room玩丶住觀塘區嘅人,同埋喺觀塘嘅上班一族!一口痕就想同朋友晚上飲酒食串燒,叫呢間串燒外賣就啱晒喇🤩! 外賣返去再自行配搭清酒 / 啤酒,仲正添啊!燒起 位於 觀塘觀塘道404號時運工業大廈3樓A 室C單位,目前接受foodpanda / whatsapp / signal 下單。用電話下完單之後都可以揀去外賣自取,今次仲比我去遇到新品美食,正!🌝秘制五星燒豆腐兩面呈現漂亮的金黃色,特別嘅製作方法,燒到所有醬汁都鎖係入面,都配上佢哋袐製嘅醬油,食入口非常香,非常在口感!鹽燒厚切牛舌最高質的牛舌芯,很有口感!燒到剛剛好,牛舌外脆內嫰,裡面一啲都唔乾,配少許檸檬汁調味,已經好足夠!汁燒牛柳串精心出品,啲牛粒柳食落一啲都唔韌!咬落牛柳串肉汁四射,牛柳軟腍惹味,口感豐滿!燒汁黑豚爽肉串口感爽嫩而不油膩,燒烤燒到將肉汁鎖上,令到入口個一刻充滿滋味,而燒汁更令味道提升!炸黃金韭菜餃子 🌟新品炸物 🌟超滋味炸黃金韭菜餃子!目前仲未上menu,佢哋就快推出,如果大家見到有得叫嘅時候記得叫一份,因為真係好好

秘制五星燒豆腐

鹽燒厚切牛舌

汁燒牛柳串

燒汁黑豚爽肉串

炸黃金韭菜餃子 🌟新品炸物 🌟
超滋味炸黃金韭菜餃子!目前仲未上menu,佢哋就快推出,如果大家見到有得叫嘅時候記得叫一份,因為真係好好食!炸至金黃色,一啲都唔油膩,金黃酥脆,口感外脆內清爽又爆汁!
TakeAway