2020-04-23 57 views
今日做完嘢同D同事去食午餐,今日多嘢做成2:30pm先去食,心血來潮想食漢堡就去咗MOO MOO,我哋四個人,四個人都叫做唔同嘅嘢食,我叫咗美式之堡,漢堡扒好juicy,麵包好脆,另外一個同事叫咗個鹹蛋黃之堡,呢間漢堡店都最得上潮流,市面上d薯片公仔麵乜都要鹹蛋黃,而家連漢堡都要係鹹蛋黃,同事切左¼俾我試,我都覺得好有鹹蛋黃嘅味道👍另外仲有一個猪頸肉沙律配柚子醋,豬頸肉係即叫即整,上枱嘅時候仲係熱辣辣,又唔會乾,我哋叫左餐,揀咗肉汁芝士薯條,超級香啲薯條,食到停唔到口,啲肉質又唔會太咸芝士又唔會太濃,最緊要係啲薯條係類似薯角嗰款薯條超好味,又夠哂脆,即叫即整真係好味好多,因為4pm後有其他小食,好想試唔同味嘅雞翼😬 下次4pm後去🤭😋好味程度: 😋😋😋😋💞回頭度: 💕💕💕 💕📝服務: 📝📝📝 📝🌉環境: 🌉🌉🌉 #MOOMOO

😋好味程度: 😋😋😋😋
💞回頭度: 💕💕💕 💕