2022-02-22
-<<🌿💜>>cafe越開越多 一不留神會中伏今次介紹間包唔伏‼️觀塘工業區的良心小店💛由主食到甜品都相當高質👍🏼👍🏼.1️⃣香煎北海道帶子紫薯意大利飯 | $128 | 8.4/10細個嗰時媽媽話 紫色有毒不要吃介紹得當然能吃又好吃😗紫薯味香~軟稔得來粒粒分明配菜好似係seasonal 當日帶子多汁飽滿 依家個芝士菇都好吸引💕.2️⃣軟殼蟹野菌松露忌廉汁意粉 | $148 | 8.8/10軟殼蟹香脆多膏~熱辣辣推薦麵條沾滿芝士汁 邪惡好味🤩松露香氣濃❤️🔥隔住口罩都聞到好想試埋其他main✨魚同雞都好吸引.3️⃣季節白桃慕斯蛋糕 | (+$48) | 7.8/10白桃香甜~中間有果肉💕cake都成日轉感覺清新唔膩 食多幾件都冇問題🥰mark定佢哋嘅芝士蛋糕同Tiramisu.📍Relish Cafe觀塘鴻圖道63-65號鴻運工業大廈5樓B號舖.#jacstomach_觀塘#jacstomach_cafe#尖沙咀 #尖沙咀美食 #人氣 #燒肉 #日式 #食肉獸 #牛舌 #打卡 #牛魔王 #和牛 #良心小店 #良心食店 #香港人加油 #香港加油 #香港好去處 #香港美食
<<🌿💜>>
📍Relish Cafe
觀塘鴻圖道63-65號鴻運工業大廈5樓B號舖
#jacstomach_觀塘
#jacstomach_cafe
#尖沙咀 #尖沙咀美食 #人氣 #燒肉 #日式 #食肉獸 #牛舌 #打卡 #牛魔王 #和牛 #良心小店 #良心食店 #香港人加油 #香港加油 #香港好去處 #香港美食 #相機食先 #食好西 #食好啲食平啲 #必食 #hkfood #hkfoodie #hkblogger