✨✨觀塘有一間無火串燒自助放題店,有好多款唔同嘅串燒可以任食,環境非常之乾淨舒適,由於係無火嘅,所以完全冇油煙味✨✨環境:⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)食物:⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)✨✨今次同成班朋友嚟到仲送咗個海鮮拼盤,有好多好新鮮嘅海鮮喺入面,無論係鮮蝦定係帶子都一樣非常鮮甜,我都係第一次食燒海鮮,確實原汁原味✨✨蒜蓉燒生蠔呢個菜式,講真,真係令人讚不絕口。生蠔本身鮮甜多汁,嗰種海水嘅鮮味直接喺口中爆發,咸香又帶點海的鮮味,感覺好似海洋嘅精華一樣。而加上金黃酥脆、香氣撲鼻嘅蒜蓉一齊燒,就更加將生蠔嘅美味提升到另一個層次。蒜蓉燒到恰到好處,唔會太乾身,仲有少少嘅油亮,同那軟滑嘅生蠔肉完美結合,入口即溶,個人頓時有種幸福感油然而生。簡單嘅調味就已經足夠突出生蠔嘅鮮味,令到個蠔更加出彩。每一口嘅享受都係無可比擬嘅,蒜香、海鮮味嘅混合令人忍唔住一次又一次夾起底下嘅蠔仔。最正嘅係,燒到啱啱好嘅蠔肉咬落去保有彈性,每啖都令人回味無窮。呢個蒜蓉燒生蠔特別適合同啲朋友或者親人一齊分享,大家圍住一爐,喺歡聲笑語中品嚐生蠔嘅鮮美,咁嘅時光正係最珍貴嘅。我絕對會再次點呢個菜,再嚟細細味嗰飽

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)
蒜蓉燒生蠔呢個菜式,講真,真係令人讚不絕口。生蠔本身鮮甜多汁,嗰種海水嘅鮮味直接喺口中爆發,咸香又帶點海的鮮味,感覺好似海洋嘅精華一樣。而加上金黃酥脆、香氣撲鼻嘅蒜蓉一齊燒,就更加將生蠔嘅美味提升到另一個層次。蒜蓉燒到恰到好處,唔會太乾身,仲有少少嘅油亮,同那軟滑嘅生蠔肉完美結合,入口即溶,個人頓時有種幸福感油然而生。簡單嘅調味就已經足夠突出生蠔嘅鮮味,令到個蠔更加出彩。每一口嘅享受都係無可比擬嘅,蒜香、海鮮味嘅混合令人忍唔住一次又一次夾起底下嘅蠔仔。最正嘅係,燒到啱啱好嘅蠔肉咬落去保有彈性,每啖都令人回味無窮。呢個蒜蓉燒生蠔特別適合同啲朋友或者親人一齊分享,大家圍住一爐,喺歡聲笑語中品嚐生蠔嘅鮮美,咁嘅時光正係最珍貴嘅。我絕對會再次點呢個菜,再嚟細細味嗰飽滿蠔肉同爽口蒜蓉帶嚟嘅絕妙滋味。
✨✨香脆嘅炸小食都有好多,洋蔥圈炸到好香脆,洋蔥味道非常濃郁,仲有春卷都係外脆內軟,正呀✨✨

✨✨串燒嘅款式選擇都非常多,無論係肥牛雞肉串定係丸子等等都任君選擇✨✨