2017-06-06
今天約了幾個朋友聚會,1個住香港島,1個住九龍,1個住新界,所以選了個中間點"觀塘", 大家都有一程巴士去到👍餐廳的裝修很特別,以sport為主題,蒲入到餐廳已見有一張很大的桌球枱,型!!我們的座位較入,可以看到落地玻璃,透進陽光,很舒服!!我們點了set lunch, 2:30pm竟然還有set lunch叫,為我們慳了些$👏👏磨茹餐湯😋有很細小的磨茹粒粒,有質感,磨菇味濃,🎼🎼 "菇全部都係菇,全部都係茹,全部都係菇"🎤🎤茄醬肉腸扁麵 - 大碟,不只是指隻碟,也指材料,多茄醬,味濃, 麵也多,肉腸也多🤘安格斯牛肉漢堡🐂 🍔 - 漢堡有大塊牛肉,芝士,煙肉等等,醬汁酸酸甜甜,還有少許野菜作沙律,也有即炸薯條,夠熱夠脆。脆烤雞翼 - 6隻雞翼,大隻, 1人兩隻, 份量剛剛好🆗凍檸檬 - 夠大杯。同場加影,餐廳其中一角佈置得好像cinema, 有電影院的座椅,有大燈光,特別!餐廳其他的menu總結 : 似美式餐廳,樣樣東西都大大碟,份量多,味道yummy,還有舒適環境,適合一大班人來。
我們的座位較入,可以看到落地玻璃,透進陽光,很舒服!!
脆烤雞翼 - 6隻雞翼,大隻, 1人兩隻, 份量剛剛好🆗
凍檸檬 - 夠大杯。
餐廳其他的menu