2023-08-08
夏天熱辣辣嘅天氣都係留喺室内好啲🤣不過一樣可以影到露營⛺️風格同露營車,嘆住冷氣扮室外食tea好爽🤣🌴雖然平時好少食Tea但都覺得HKD258兩位好抵食,加上地方好大有露營枱櫈,有泰文歌做背景好似去旅行🧳咁😎(個人認為露營車前面兩張枱係打卡最靚,不過我呢個位都唔差🤣 另外仲可以入去露營車入邊影相🦮Outdoor 位置仲可以帶寵物⭐️Tea Set for 2 HKD258芝士肉醬田螺焗酥盒煙三文魚脆餅三文魚籽牛油果蟹肉杯巴馬火腿忌廉芝士酸種包牛角包窩夫🧇士多啤梨🍓乳酪日式焦糖雞布甸我同女友兩個人食都夠飽,打卡餐廳唔期待味道好好但食落又唔錯🤣🤣個人最愛牛角窩夫🧇而芝士肉醬田螺焗酥盒都唔錯,酥皮整到好香脆😛🤌🏻戀愛預告賣相好靚🟣⚪️飲落有著玫瑰芳香加荔枝香甜,仲配埋雲呢拿雪糕、荔枝果肉,整個口感變得更豐富,好好飲🤌🏻青春小蜜桃梳打水加菠蘿汁,再加上溝薄荷糖水、蜜桃糖水🟢⚪️感覺好清新而且有甜甜酸酸,好岩夏天飲☀️🚩 營足四季 (觀塘)觀塘鴻圖道86號中富中心地舖#addifoodie #addifoodie觀塘#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #
🦮Outdoor 位置仲可以帶寵物
牛角包窩夫🧇士多啤梨🍓乳酪
日式焦糖雞布甸
🤌🏻戀愛預告
🤌🏻青春小蜜桃
🚩 營足四季 (觀塘)
觀塘鴻圖道86號中富中心地舖
#addifoodie #addifoodie觀塘
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #營足四季 #露營⛺️