2006-07-20 21 views
早排同女朋友去食,晚市,訂左都要等。。。環境麻麻地,又要搭抬,又逼!員工服務都算係咁啦,見佢地忙到死都肯幫我地加茶既。叫左聞名已久既黃金蝦,阿麻雞同琵琶豆腐。d蝦唔知點,好似唔新鮮,又加埋d蟹籽同蛋黃係上面原隻炸,我覺得幾腥,個殼又唔係話炸到好脆,都唔知連唔連殼食好,吐殼裡面d蝦肉又無乜味;加上我女朋友唔太鐘意食膏,佢d蝦膏腥到我女朋友食完一淡要吐返出黎。。。(唔關我女朋友怕膏事,果日d蝦真係好腥! 其他朋友去食就唔知啦!) 另外琵琶豆腐得個樣靚,食落淡繆繆,都食唔出佢落左d乜野係裡面。最好食係例排雞,入味,滑! 食到一本見隔黎抬d小炒同煲仔好香! 如果下次再食我諗要選擇下哩類黎叫會比較妥當! xp
早排同女朋友去食,晚市,訂左都要等。。。
環境麻麻地,又要搭抬,又逼!
員工服務都算係咁啦,見佢地忙到死都肯幫我地加茶既。
叫左聞名已久既黃金蝦,阿麻雞同琵琶豆腐。