收工同去左樂富食晚餐💁🏻‍♀️由沙律小食主菜甜品去到飲品都唔錯🔥見到大部份人都叫套餐😳我哋都揀咗個🇰🇷明洞二人套餐🇰🇷先打頭陣食左個🍋香芒炸雞沙律做前菜🥰辣辣地好開胃!!小食可以揀餃子豬頸肉或者豬肉餅❤️同朋友一致對黑醋烤韓國豬肉餅最有興趣🤩🤤黑醋味濃啲就更好啦👍🏻迷你滷豬手粉絲鍋個豬骨湯底完全就係精粹!超鮮甜啊😍石鍋蟹籽彩雲拌飯材料健康有營養,有我最愛的蟹籽🧡食到最後點少得desserts😝牛乳奶凍估唔到咁濃郁👍🏻仲叫左荔枝同白桃乳酸特飲,兩杯都係我哋fav🍑🌟地址:樂富聯合道198號樂富廣場A區1樓1171-1179號舖🌟人均消費:$150🌟推介指數:💛💛💛

🌟人均消費:$150
🌟推介指數:💛💛💛