2018-06-25 77 views
觀塘呢一個中海日昇中心近來都開始多選擇嘅嘢食除咗有茶餐廳之外仲有呢一間好特別價錢非常之親民嘅一間咖啡室唔好俾佢裝修得好靚嚇親以為收費會好貴睇返佢嘅價錢同茶餐廳絕對係差唔多有陣時仲比茶餐廳平而且食物嘅選擇亦都好多鍾意食美國食物嘅朋友你一到就有漢堡包鍾意食飯嘅朋友呢度亦有定食選擇包羅萬有邊一度國家嘅菜佢都有少少入面嘅環境好大好舒服而且仲有幾部電視如果去到一啲時節例如今年嘅世界盃佢哋都會有直播賽事令到個氣氛環境更加高漲有啲似bar😍😍😍😍咁今次就特別啲, 嗌一個可能冇咩人會嗌嘅鯖魚定食咁大家都知你一樣嘢係日本嘅食物以我自己又對日本嘅食物有興趣所以就試一試睇吓呢一到做成點呢一度嘅Service都做得好好有需要嘅話佢會成盤送到去你張枱度咁今次個定食送到埋嚟已經聞到條魚好香而且佢亦都係成條除咗個頭之外所有都放上個飯上面就咁一聞已經好香食第一啖飯已經好有居酒屋嘅感覺因為用既亦都係珍珠米而且唔會太硬溫度適中,至於條魚又好好味而且肉質好遠好白滑配菜有中華沙律同埋粟米都係我最愛嘅食物配搭想來口感特別而且絕對同一般日式餐廳睇齊之後甜品就要咗個朱古力蛋糕咁個蛋糕無論外表睇定係同想睇都係十分之靚配合松露朱古力更

之後甜品就要咗個朱古力蛋糕咁個蛋糕無論外表睇定係同想睇都係十分之靚配合松露朱古力更加濃郁食蛋糕最好就配咖啡咁呢度嘅咖啡選擇唔算好多但係勝在每一杯咖啡都會有拉花,而且價錢亦都唔貴而店主好好人咁香我哋介紹每一隻咖啡仲話之後啲咖啡會不斷改進就唔會剩係得cuppochino 或者latte平淡相信呢一間都會繼續進步
2018-06-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$55 (Lunch)