經常行過呢度 都唔明點解咁多人排隊即係過幾條街"台式"都係賣同樣既飲品 人地仲賣埋小食點解人地唔洗排隊 呢度要排到傻呢而且"台式"做左咁多年生意 客流都一向唔少今日終於知道原因了購買同取貨 係分開 但由同一人負責 購買過程需要入電腦出單 都係同一個人做而此人身後有二人負責料理飲品 此二人集中製作 全店共三人然而 製作過程快而效率高 理應飲品應該會很快送到你手上但點解買既過程要等咁耐 拿飲品既過程又要等咁耐呢問題就在於門面的哥仔要分身做齊幾個步驟 應接不暇呢位哥仔一日唔知要重覆講幾多句野 做幾多次同樣既事但佢一直都好有禮貌咁問顧客要唔要冰, 少唔少甜 係度飲定拎走不斷重覆重覆 佢既態度係值得一讚既不過我都係覺得 一個員工 要做咁多個步驟 又要講咁多野 真係辛苦佢了總係覺得 製作果兩位人兄 應該負責分發埋飲品果個STEP咁樣會唔洗見到個COUNTER果度 放曬一大堆飲品 但又分發唔切比食客囉講返味道 由於老婆仔之前飲過一次所以佢識得叫少甜少冰既波霸奶茶茶係幾滑 珍珠都靚過"台式"果D 又大杯的確一喝翻尋味
經常行過呢度 都唔明點解咁多人排隊

講返味道 由於老婆仔之前飲過一次
所以佢識得叫少甜少冰既波霸奶茶
茶係幾滑 珍珠都靚過"台式"果D 又大杯
的確一喝翻尋味

$10 (Other)