2022-09-24 132 views
黎左荃新天地,行左成日,又要祭五藏廟. 見到"The nature base"咁開放式,同侍應講左聲想坐在外面少少的地方,他們也很就安排妥當.雖然呢度係商場裡面偏入左D,不過呢度坐得幾舒服,個MENU都幾齊全,可以話係別有洞天.揮一揮,侍應就過左黎幫我們落單.我們都不客氣,點了"泰式烤魷魚沙青木瓜沙律", "白酒忌廉藍青口", "燒烤菇瑪格麗特","西班牙海鮮飯","蜂蜜豬鞍巴馬火腿",呢度D餐加$38就可以升級做套餐,有餐湯,又可叫多兩杯野飲,所以又叫埋野飲"有機高山蜜樹茶"同"香橙檸檬冰茶".餐湯有紅蘿蔔蕃茄湯,好鮮甜,蕃茄味香,好健康.餐包脆之餘好有咬口.識食一定知點食."燒烤菇瑪格麗特"未食之前會覺得好似份量少D,食左又好開胃,好有特色,一份錢果然一份貨,抵讚,好菇之人的福音.講到主食,最鍾意D擺設吸睛既食物,呢道"蜂蜜豬鞍巴馬火腿"就有做功課,菠蘿,蘑菇,蕃茄做伴碟,滿滿一碟黎到,即時食指大動.巴馬火腿係有煙過個種風味,食完都想再食多次,豬鞍肉質好實,但又不會好難咬,出餐仲會幫忙切開幾份,呢D叫做有心思.如果煎脆埋個表皮,一定人人朝拜.至於"西班牙海鮮飯",用料不客氣,大蝦,
黎左荃新天地,行左成日,又要祭五藏廟.

揮一揮,侍應就過左黎幫我們落單.
如果煎脆埋個表皮,一定人人朝拜.
至於"西班牙海鮮飯",用料不客氣,大蝦,青口,魷魚就係主角.不愧係"海鮮飯".當然,不食開"西班牙飯",一定要識欣賞.
老實講,呢間算抵食.下次再講.
泰式烤魷魚沙青木瓜沙律
燒烤菇瑪格麗特
白酒忌廉藍青口
蜂蜜豬鞍巴馬火腿
2022-09-19
$380 (Dinner)
燒烤菇瑪格麗特
白酒忌廉藍青口