2018-08-20
之前食開另一間既西班牙海鮮飯(二人份),上Openrice見到呢間都有得食,所以就黎試下!我係有打電話book位的,大概7點左右就去到餐廳了!去到既時候餐廳都未滿人,過左一陣之後就差唔多坐滿了!入到去眼見張張枱都叫左佢個芝士煎蟹餅,所以都叫左黎試下!仲叫左佢既黑松露蘑菇湯、西班牙海鮮飯同埋甜品!當然都有叫佢既野飲試下!我就叫左鮮雜果Mojito,友人就叫左什果沙冰!黑松露蘑菇湯,好濃既蘑菇湯味,唔錯!西班牙海鮮飯(二人份),食完個飯覺得其實唔駛叫多個小食,因為個飯食完真係超飽!不過個飯其實味道一般!如果下次再食會試下其他!芝士煎蟹餅,芝士同木魚都好多,內裡其實係有少少蟹肉既蛋,因為差唔多食完個飯先黎,所以食既時候都已經好飽!係D木魚同芝士令到D蛋既味比較出什果麻糬窩夫,上面果個雪糕並唔係雲呢拿雪糕,而係荔枝味既雪葩,非常之好味,唔駛落佢既蜜糖都可以食哂食個窩夫,個窩夫好鬆脆,唔會冧哂!總括黎講,呢餐比較吸引可以再食既係個甜品,mains course可能我要再發掘下邊D好食!
什果麻糬窩夫