裸買小店—香港小食 SadaharuLevel 32021-01-03730 views Follow 口痕,想搵啲價錢合理既小食,哩間野絕對可以滿足到我😍難我見到有我最中二食既韭菜餃,即刻要試下!韭菜餃個皮炸到好酥脆,表層仲撒咗啲孜然粉,幾有心思。咬落去都好多韭菜,幾足料,味道又唔會太咸。而家即叫即炸,聽講佢地啲餃子仲要係自家製,好加分!熱辣辣既燒賣,係冬天既comfort food! 配埋貼豉油同埋辣椒油,正😃而且店員都既配盒裸買,我拎個食物盒比佢,就會自動幫我裝,唔會覺得我阻到佢,抵讚!唯一有少少可以改善既係啲嘢食味精多咗少少,我食完之後好口渴😅燒賣炸韭菜餃The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare裸買小店—香港小食 豆腐巴克 https://s.openrice.com/QrKT0t9ax00Report Post Ratings4Taste5Decor5Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes燒賣炸韭菜餃Date of Visit2021-01-03Waiting Time3 Minutes (Dine In)Spending Per Head$27 (Lunch)