2019-12-07 30 views
聽朋友講太子有間黃店CP值幾高下,咁就聽佢講去試下喇,食完總結就係的確幾唔錯😋如果經過附近可以再食🔻套餐-石燒牛肩胛肉眼扒評分:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:$108套餐包埋沙律、餐湯、飲品及薯角,以呢個價位黎講塊扒唔錯,配埋D汁幾好味,個薯角、湯律同湯都ok嫁😋好抵食(不過佢塊扒係會煎到全熟咁滯,如果想生d我諗要特別講)🔻卡邦尼意大利粉評分:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:$65個醬夠creamy同有陣濃郁芝士味,份量不多不少岩岩好🔻芝士焗馬鈴薯角評分:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:$63鍾意肉醬嘅朋友有福了!佢個薯角好多肉醬嫁,不過芝士就少左d😹同埋薯角可以脆番少少就perfect🔻朱古力心太軟價錢:套餐加$25價錢:🌕🌕🌕🌕🌕將朱古力蛋糕香脆嘅外層切開,軟軟嘅流心朱古力如岩漿流瀉,夾埋隔離嘅云呢拿雪糕一齊食,真係好好食🤤📍Cafe Paradise (太子)太子砵蘭街412號地舖

🔻套餐-石燒牛肩胛肉眼扒
評分:🌕🌕🌕🌕🌑
價錢:$108
(不過佢塊扒係會煎到全熟咁滯,如果想生d我諗要特別講)

🔻卡邦尼意大利粉
評分:🌕🌕🌕🌕🌑
價錢:$65
個醬夠creamy同有陣濃郁芝士味,份量不多不少岩岩好

🔻芝士焗馬鈴薯角
評分:🌕🌕🌕🌗🌑
價錢:$63

🔻朱古力心太軟
價錢:套餐加$25
價錢:🌕🌕🌕🌕🌕

📍Cafe Paradise (太子)
太子砵蘭街412號地舖
2019-12-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)