裝修後的小草屋 SuperNLevel 12009-10-0738 views Follow 公司同事一行人去飲茶已經成為我地Lunch必做既事,見附近間小草屋近排裝修完,所以晏晝特地試下佢裝修後菜式有冇咩分別 一入去見到佢地門面靚左,地毯換左新、近門口位加左門簾、頭頂d燈都轉埋、成間舖光猛晒,椅子也坐得舒服左 一坐低,同事們就order左大量例牌點心,唔知係咪連師傅都轉左,水準更勝之前。見餐牌有幾款炒粉麵都做緊優惠,全部都係 $52 左右,所以點左幾個: 沙茶牛肉炒河 – d汁唔會太咸,岩晒我口味,同事們都話good 菜圃玉蘭炒河 – 菜圃好爽口,又唔會太油膩 欖菜肉碎炒飯 – 睇個外表普普通通,但d欖菜真係成道菜既精髓 食左勁多野,埋單每人都係 $60左右,抵! 我諗黎緊我地都會繼續幫襯 沙茶牛肉炒河菜圃玉蘭炒河欖菜肉碎炒飯The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare裝修後的小草屋 小草屋潮家菜 https://s.openrice.com/QrKT0MmqV00Report Post Ratings4Taste5Decor5Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes沙茶牛肉炒河菜圃玉蘭炒河欖菜肉碎炒飯Date of Visit2009-10-06Spending Per Head$60 (Lunch)