難得星期日! 想試下d 閒日吳會食既野! 聽人講呢度要12-2pm 先有得食 今朝遲左出門口 勁驚趕吳切 即刻狗衝過去 大概2pm 到達 好在仲有得食!裝修過後, 店面旁小巷放了10張圓枱左右 基本吳洗等位 老老實實 真係吳好預有服務 係連基本茶餐廳服務都無架 無menu 無人落單 (但ok ge,我不嬲食野吳食環境同服務 )坐低一陣啊姐忙完有時間就會問你食咩 真係吳好主動問距催距過黎 如果吳係距吳老脾罵你就無謂啦距地忙既時候只會賣飯 但有時煮吳切飯 驚人等太耐 就會整埋三文治 一開始本來話只係整飯 但轉頭姐姐問有無人要治 即舉手啦梗係!等左大概15-20分鐘 野食到啦😌番茄芝士咸牛三文治!講堅 呢個真係無得彈!比個飯更出色!番茄味濃郁 芝士處半溶狀態 再加少少咸牛 而且出手重 基本上每一啖包都夾住以上味道來吃 面包亦剛剛烘好 表面微脆!好味!咖哩飯亦如其他食評所說 咖哩汁咸甜度調較得剛好 配合著半熟蛋漿加內裡的炒飯 確實不錯!加多兩杯凍奶茶 埋單都係$60!邊度搵?P.s 10月1日起延長營業至9pm 大家吳洗急急腳趕去!

加多兩杯凍奶茶 埋單都係$60!邊度搵?

P.s 10月1日起延長營業至9pm 大家吳洗急急腳趕去!
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$30 (Lunch)