2010-06-13 86 views
睇戲前, 又怕出到去多人, 所以先落街醫肚先...呢間係一間做咗廿幾年既街坊生意既茶餐廳, 價錢經濟實惠...叫咗個午餐: $24有火腿煎雙蛋, 沙嗲牛面, 牛油方飽, 配凍飲都洗加錢, 真係值得一讚...還有只要加$2, 便可改成奶油多士, 真係抵食...我當然會要奶油多喇..味道吾錯...奶跟牛油比例岩岩好..至於個面, 都ok喇...不過值得一提既就係熱奶茶, 小妹叫咗茶走, 即係落埋煉奶..吾洗落糖, 真係會香滑, 好飲d嫁, 呢間餐廳, 小妹差吾多每月都會食1-2次, 因為方便抵食, 所以值得推薦比大家試下, 去開大圍..不訪去下啦..
價錢經濟實惠...

叫咗個午餐: $24

$24 (Lunch)