2017-10-08 263 views
今日去尖沙咀行街,因為我地搭船,所以係尖沙咀馬頭個邊開始行,行左入harbour city行陣街,行到肚餓開始於有咩食,我地兩個人都唔知食咩好,跟住繼續行下,出左商場,見到新港中心咪入去行下,原來裡面都幾多野食,樓下有food court,跟住又上樓上睇下,見到ruby Tuesday再睇下餐牌,再睇下d人食緊咩,望落都唔錯,見又無咩人又有卡位坐就幫親下啦,入到去覺得個環景燈光好舒服,好啦跟住我地叫左個漢堡跟粗薯條,一碟串燒,跟住緊係唔少得整番杯啤酒啦,個漢堡d 牛肉汁好鮮,串燒一般啦,啤酒唔駛講一定得既,整體今晚依餐野食唔錯,最正坐得舒服,下次會再來
,個漢堡d 牛肉汁好鮮
2017-10-05