2021-04-14
上網睇到呢度可以有戶外坐,不過初初行到熱熱地所以就坐咗入邊~同埋個商場係正嘢好多懷舊嘢~又有得影吓相!呢度成層都係嗰間餐廳嘅!我就點返最熱門嗰個班cake~入邊有啲麻薯係唔錯喎!因為平時出面啲班期冇麻薯㗎嘛😍整體來講都好食呀煙煙銀銀~咁佢個煮餐就叫咗茶漬飯啦(芝士漢堡扒)茶漬飯都好食呀~尤其鍾意食湯飯嘅朋友就唔好錯過啦!唔鍾意食湯飯我就落少啲湯😆都好香口呀!佢啲嘢都好detail、好鬼死精緻~我最欣賞佢兩杯酒精飲品係:1.桂花jin (你杯啱啱飲嘅時候好似好濃酒精但飲飲吓佢有啲冰溶咗啱啱好)桂花未我最鍾意,朋友話唔鍾意食桂花蛋都鍾意。2.有肉桂嗰杯嘢但係冇肉桂味,八角:呢杯我就好憎玉桂味點知飲咗又覺得幾好飲!甜甜地清清地~3.嚟到呢度梗係打卡同影相㗎啦!咁又真係幾好影喎!佢佈置得幾好!如果坐到某啲位仲特別會靚啲!講緊out door ,除咗食物嘅政治仲有呢個環境可以可以再幫襯!最近我諗個個都好大壓力㗎喇,這𥚃鬆一下的確唔錯!但係最唔滿意嘅就係其實平日呀嘛。佢都會提我得返15分鐘,要再叫多兩杯嘢飲。真係記住幾多分鐘⋯講真啲員工都辛苦啦⋯我覺得老細又可以諗吓係平一就唔需要囉又大把位⋯我諗紅
整體來講都好食呀煙煙銀銀~
咁佢個煮餐就叫咗茶漬飯啦(芝士漢堡扒)
茶漬飯都好食呀~尤其鍾意食湯飯嘅朋友就唔好錯過啦!
唔鍾意食湯飯我就落少啲湯😆都好香口呀!
佢啲嘢都好detail、好鬼死精緻~
我最欣賞佢兩杯酒精飲品係:
2.有肉桂嗰杯嘢但係冇肉桂味,八角:
呢杯我就好憎玉桂味點知飲咗又覺得幾好飲!
甜甜地清清地~
3.嚟到呢度梗係打卡同影相㗎啦!
最近我諗個個都好大壓力㗎喇,這𥚃鬆一下的確唔錯!
我諗紅日先需要計時。又或者平日可以坐120分鐘都得掛?
飲到我成肚水啊大佬~😔我都係坐兩個鐘啫。
打電話book又打唔通喎淨係可以WhatsApp同條link book。
其他都覺得好好,係會再幫襯 亦都介紹咗比朋友,上面係講俾老細睇嘅~