2024-04-11 49 views
All Day Coffee • 大圍係大圍全新商場圍方行到攰下,搵到呢間coffee shop,於是入去搵個位坐低。Coffee shop位置靠窗,可以望到花園景,幾舒服😋😋..✅ 士多啤梨芝士蛋糕 🍰 淡淡嘅士多啤梨味,帶啲酸酸嘅感覺,清新好味,佢又唔似平時濃厚士多啤梨味嘅甜品,反而食落近似淡雪士多啤梨嘅味道,平淡得黎帶啲微微嘅甜味。蛋糕質地細膩軟滑,唔錯😙..✅ 焙茶Latte ☕️焙茶佔比比較重,飲起會帶少少茶本身少少澀嘅感覺,甜味唔算突出,幾特別嘅配搭。感覺焙茶同Latte嘅感覺又新鮮又大膽,本身我個人比較少見呢種配搭,兩者嘅味道混和一齊之後帶來少少澀得黎微甜嘅感覺,平時鐘意焙茶味甜品嘅朋友可以一試😙
All Day Coffee • 大圍
✅ 士多啤梨芝士蛋糕 🍰