住喺屯門置樂嘅居民一定有聽過樂天小廚,事關如果想快快地吃餐飯,樓下眾多餐廳中,樂天小廚都係其中一個選擇對自己嚟講,更加懶嘅就係連街都唔想落,所以打個電話落去叫佢送上嚟就最好當日叫咗個常餐,合共34蚊,連埋嘢飲 (茶走)——牛油飽轉咗迷你奶油豬,加2蚊,最like佢好多煉奶,個奶油豬都算脆——個麵揀咗沙嗲牛肉公仔麵同埋腸仔奄列,味道不過不失,正常…其實佢有好多選多餸同埋麵款揀,豬扒、五香肉丁等等雖然食嘅嘢都好正常,一般茶餐廳都有,不過最欣賞佢哋好快手就送到上嚟,雖然可能我住嘅地方近佢哋,不過如果肚餓佢唔想郁,佢的確係一個唔錯選擇,我就係欣賞佢地行動迅速!

當日叫咗個常餐,合共34蚊,連埋嘢飲 (茶走)

2016-11-22
Waiting Time
3 Minutes (Delivery)
$34 (Lunch)