2021-06-10 46 views
<行下行下又見你·滷友記>_銅鑼灣滷友記:自選拼麵(蘿蔔、豬大腸、豆腐、米粉)$52、蕃茄肉燥湯飯$49、酥炸雞扒$28、熱陳皮冰糖檸檬$12、凍檸茶$6_加路連山道一直以來都係小店林立嘅地方,今個周未黎返個CWB 覓食之旅😛,黎到由荃灣開到去另一個灣嘅滷友記,支持一下小店☺️_自選拼麵(蘿蔔、豬大腸、豆腐、米粉):今次都係食蕃茄湯底,夏天食蕃茄湯底好解暑☺️酸酸甜甜咁,而且米粉依舊掛湯,餸方面最愛就係豆腐同豬大腸👍🏻滷水味十足,麵量絕對夠一個男人食飽飽🤓_蕃茄肉燥湯飯 : 份量勁大碗😁,可以啖啖蕃茄肉燥,蕃茄味香濃,有D肉燥咬下配埋感覺不錯,飯亦唔會太爛😌_酥炸雞扒: 從雞扒顏色睇,D炸油好新,雞扒肉質ok 冇雪味,如果有返D椒鹽吊下味就prefect 😗_熱陳皮冰糖檸檬 :佔你唔到,夏天出汗太多,日日都夏日炎炎,飲依個有消暑感覺喎,好解渴,可以令喉嚨仔舒服D 👍🏻👌🏻_🎈Rating : 7.5/10
<行下行下又見你·滷友記>
🎈Rating : 7.5/10