2018-04-17 1187 views
間唔時就會想食蠔,不過一般出面食都要20幾至40幾蚊隻,叫幾隻就100幾蚊,而自己本身又唔識分蠔嘅種類,所以對我來講都幾貴,所以每次蠔癮發作都來衣間醫下,其實唔洗講大家都知衣度有10蚊隻蠔叫,叫一打都不過120蚊,平係一個原因會再來,但是除左平,佢10蚊隻果啲蠔唔會話無味唔新鮮,每次食都海水味濃同有蠔味,除住佢每次提供的10蚊蠔不同而有唔同質感~creamy/爽等等,所以好蠔朋友可以試下,可以食到你唔食😂今日想食但係早上暈完船浪食唔到咁多,一行四人叫住兩打先,今次海水味ok creamy 朋友話食到金屬味之後叫左ribs eye medium rare 切開都紅紅地,「淋淋」地,咸蟲嘅我都覺得咸左少少carbonara creamy 好食,四個人分唔覺太多👍🏻仲叫左雞翼做小食微辣juicy 不過之前已食左牛同意粉,有啲「陋」紫薯蘋果沙律,但是佢唔係用紫薯呢😮味道ok

之後叫左ribs eye

紫薯蘋果沙律,但是佢唔係用紫薯呢😮味道ok

$200 (Dinner)