2019-09-18 111 views
我個人本身都好鍾意食烤魚, 睇出面普遍食到嘅都係酸菜烤魚同埋麻辣烤魚, 呢一間烤魚特別小小有蕃茄烤魚,仲要有得叫辣同唔辣,我都係第一次見 所以我即刻約埋啲朋友出嚟試試佢,book咗位七點半,我哋七點三已經去到,等咗大概十分, 就有位畀我哋入,望一望佢嘅餐單,我發覺都幾特別,又有得食烤魚又得食串燒,跟住我就即刻叫左個蕃茄烤魚 仲有得照辣同唔辣,我同我朋友鍾意食辣所以叫咗個小辣,試一試佢落完單佢仲有得送小食,佢送嘅皮蛋真係幾好食,條魚送到嚟嘅時候,蕃茄味好香,個湯味滾我就即刻試咗一啖湯,超濃沃嘅蕃茄味,度可以食條魚嘅時候立即試下個鉗魚,又滑又小骨值得一試~
  • 蕃茄烤魚