2023-11-18 561 views
這間店想試好耐,今次朋友竟然提議去,我梗係即刻話好啦!裝修好靚,環境好舒服,好日系,只係環境同外觀都咁吸引,更意想不到係食物嘅質素,非常之高。我哋叫咗五款嘢食,第一款梗係叫好好評嘅龍蝦濃湯蟹肉帶子麵,呢個真係冇得輸,濃濃嘅龍蝦湯配墨魚汁麵,龍蝦湯味道啱啱好不太鹹,而墨魚汁麵煙靭,龍蝦湯多到可以掛上每一條麵。第二款係炸薯條配黑松露蛋黃醬,這個叫咗帶子麵只需加$20就可以有,薯條好脆,配上兩款醬,蛋黃醬和茄汁。第三款係秘製流心蛋治,這個我和朋友一致決定係超級好食,如果下次再光顧一定encore,滿滿嘅碎蛋,混入蛋黃醬,再配上一塊脆卜卜嘅麵包和流心蛋,真係無敵。最後,我哋叫咗兩杯嘢飲,一杯係紫薯鮮奶,而另一杯係抹茶鮮奶,呢兩杯飲品唔太甜好味。
這間店想試好耐,今次朋友竟然提議去,我梗係即刻話好啦!
龍蝦濃湯蟹肉帶子麵
炸薯條配黑松露蛋黃醬