2017-09-29
好耐都冇黎葵涌廣場行街,今日就趁住放假特登過黎行下,再同友人食放題!餐廳位置好方便,喺正地鐵站A 出口隔離個商場,再行樓梯上一樓就到午市放題好抵食,$168 一位就有得食埋磯燒海鮮,啱晒我地呢d 乜都想食既為食鬼雖然係lunch, 但選擇一d 都唔少除左磯燒海鮮,仲有得打邊爐但食量有限既我地最尾都冇叫黎試下飲品選擇超多自助甜品區雪糕雪條都有好多選擇一入門口見到大腳板已經講左一陣要食磯燒海鮮~有巨型大蝦 大蜆 芝士生蠔 清酒煮蜆非海鮮類都有菠蘿啊菇啊蔬菜果d,但都係留位燒海鮮好d 大蝦超大隻 以呢個價錢黎講好抵 一人食多幾隻已回本 蝦肉彈牙 正!d 蜆好新鮮,上枱既時候有d 打開左蓋,用筷子篤一篤即係郁下郁下,正啊!韓國蠔肉蟹粥都好大鍋下,兩個人食其實好飽,但都想試下d 粥加左蠔肉同蟹肉鮮甜左,等佢滾起再整埋個蛋花 仲加好味刺身都算多選擇 都幾新鮮火焰芝士三文魚壽司個人偏好火炙壽包系列縱然食放題都唔會放過食壽司既機會 呢個燒得啱啱好 加埋芝士同沙律醬 簡單可以encore 整體黎講 食物新鮮多選擇 上菜速度快 仲要有得燒海鮮,價錢又唔貴 絕對值得一試!
雖然係lunch, 但選擇一d 都唔少
除左磯燒海鮮,仲有得打邊爐
但食量有限既我地最尾都冇叫黎試下
飲品選擇超多
自助甜品區
雪糕雪條都有好多選擇一入門口見到大腳板已經講左一陣要食
磯燒海鮮~有巨型大蝦 大蜆 芝士生蠔 清酒煮蜆
非海鮮類都有菠蘿啊菇啊蔬菜果d,但都係留位燒海鮮好d
韓國蠔肉蟹粥
都好大鍋下,兩個人食其實好飽,但都想試下
d 粥加左蠔肉同蟹肉鮮甜左,等佢滾起再整埋個蛋花 仲加好味
刺身都算多選擇 都幾新鮮
火焰芝士三文魚壽司