Brilliant Cooking (葵涌)📇地址:葵涌興芳路208號葵芳匯2樓201號鋪💸人均消費:~$300/人👏🏻抵讚位:餐廳經理同職員都好友善,服務態度好好。屋企人年紀大行路唔太穩陣,洗手間喺餐廳外面,經理仲好好心咁叫我陪埋屋企人一齊去,抵讚👍🏻。食物擺盤同質素都出乎意料咁好,麵包食得出係餐廳自己整,蘑菇湯有好濃郁嘅蘑菇味,湯面仲要有拉花🥰 主食叫左帶子白汁意大利飯同埋牛扒,意大利飯軟硬啱啱好,白汁煮得好入味。牛扒叫咗七成熟,上到枱無過熟,肉質夠哂淋😋😋 另外叫多咗個炸蝦小食,每條蝦都好大條,$55有六條好抵食😚😼私心回應區:呢間西餐係屋企附近開咗一段時間,一直都想試,喺聖誕期間二人套餐都冇加價,真係良心小店黎。二人套餐價錢好吸引,$400有找,仲要無加一!🙌🏻🙌🏻
Brilliant Cooking (葵涌)
📇地址:葵涌興芳路208號葵芳匯2樓201號鋪
💸人均消費:~$300/人